• UA RU

Останні відгуки про фахівців у м. Хмельницький у категорії "Налаштування тюнера"

На цій сторінці ви зможете ознайомитися з останніми відгуками замовників про фахівців у категорії Налаштування тюнера. Відгуки не редагуються та не видаляються з сервісу
Замовник Светлана відгук по замовленню "Налаштувати тюнер"
Роботою Дмитра задоволені, налаштував тюнер дуже швидко ще й показав як налаштувати самостійно якщо знову буде збій. Однозначно рекомендую! (Діма, дякую за роботу, будемо звертатися ще)
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
29 грудня 2022 0:08
Замовник Леся відгук по замовленню "налаштувати телевізор"
Все зроблено!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
24 квітня 2021 18:31
Замовник Иванна відгук по замовленню "Настройка спутникового тв"
Настоятельно рекомендую!!! Пунктуальность, оперативность и качество выше всяких похвал!!!! Обязательно обращусь за помощью в следующий раз!!!!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
28 січня 2021 11:51
Замовник Оксана відгук по замовленню "Оновити налаштування тюнера"
Дмитро виконав все чудово! Оперативно та якісно. Вирішив проблему на ура. На вирішння проблеми запропонував декілька варіантів на вибір, що є важливим, так як від варіанту залежала ціна. Це є важливим для мене. Інколи майстри не ускладнюють собі життя і запропоновують найлегший. У випадку з Дмитром все навпаки. Є проблема-ось Вам рішення на вибір. При цьому він уточний, який саме буде найоптимальнішим. Дмитра рекомендую. Роботою залишилась задоволена! Дякую!
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
13 жовтня 2020 14:03
Замовник Елена відгук по замовленню "Расскодировать каналы."
Настройка тюнера...мастер быстрый ,пунктуальный.даже раньше пришел..настроил все быстро отлично... все работает...а сидела 2 дня без своих каналов..Спасибо огромное.🤩🤩🤩
Ввічливість
Пунктуальність
Якість
14 березня 2020 15:33